Blog

En aquest apartat intentaré anar informant de casos que, directa o indirectament, entan relacionats amb Amorfa o amb la meva persona.

10 anys de La Cultural

La Cultural ha arribat als 10 ANYS i per celebrar-ho volem que el protagonista d’aquest mes siguis tu!

Del 6 al 23 de maig de 2021, a La Sala Municipal d’Exposicions, se celebra l’exposició de totes les portades que han donat visibilitat a l’agenda alternativa de la ciutat. Un munt de protagonistes d’Igualada i rodalies que han posat cara a La Cultural durant aquests 10 anys.

Un dia menys, un disseny més

El CODGC (Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya) està duent a terme la iniciativa, a la xarxa social Instagram, #desdelestrinxeres “Un dia menys, un disseny més”. Una convocatòria internacional de cartells per la lluita i l’ànim contra la Covid19 i des de l’estudi Amorfa hem volgut aportar el nostre granet de sorra.

disseny=igualada

disseny=igualada va néixer l’any 2011, com una associació de professionals per potenciar i promoure el disseny i la innovació, apostant pel disseny com a element de posicionament diferencial en l’àmbit social i econòmic.

Pit d’Agulla

L’octubre de 2018 va sortir al mercat la col·lecció de joies realitzades en metracrilat. Un complement modern i original creat exclusivament per donar un toc de color a les nostres vides.

Cervesaaaaaaaaaaaa

S’està cuinant una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana a Igualada.

5inBOX

L’empresa 5inBOX ha presentat la seva patent “pocket paper” al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019 que convoca la Generalitat de Catalunya. Amorfa, a part del naming, s’ha encarregat del disseny de la imatge gràfica que està inspirat en el treball d’un il·lustrador el qual admiro.