Blog

En aquest apartat intentaré anar informant de curiositats que, directa o indirectament, entan relacionats amb Amorfa o amb la meva persona.

Free Palestine

La primera collita de síndria, de la qual es té registre, va passar a Egipte fa aproximadament cinc mil anys. Aquesta fruita, que gairebé tothom menja fresca, té un lloc destacat a la gastronomia palestina, on s’utilitza en amanides, es fa a la planxa o es prepara la seva pela en escabetx.

No obstant això, la seva importància cultural no es limita al paper que té als àpats palestins. La síndria, pels seus colors blanc, verd, vermell i negre, es va convertir en un símbol per representar la bandera de Palestina, després que Israel prohibís la seva exhibició pública a Gaza i Cisjordània.

La cervesa de l’Anoia

La primera cervesa de l’Anoia elaborada per 8 cervesers de la comarca.

El disseny de l’etiqueta de la Hoppy Lager L’ANOIA és la interacció dels seus ingredients (aigua, malt i llúpol) que es desencadena dins el tanc quan s’elabora.

Un fons blau d’aigua, element representatiu de la comarca, on si banyen el malt de Sant Pere Sallavinera de color torrat i els llúpols. L’estil Hoppy Lager no és una cervesa molt amarga, només té un toc de llúpol representat per 8 punts de color verd (com la seva xapa), el mateix nombre d’elaboradors que la fan possible.

Creatives for Ukraine

Creatives for Ukraine” és una plataforma oberta per a creatius d’arreu del món que es solidaritzen amb el poble d’Ucraïna. La situació a la que ens enfrontem ara no és només una guerra contra un país sobirà, sinó també una guerra d’informació, per la qual cosa convidem a la comunitat creativa mundial a prendre la seva arma més gran, la creativitat, i a mostrar la cara real d’aquesta desastrosa invasió perquè el món la vegi.

Aquesta plataforma és una iniciativa de l’agència de disseny FOLK i amics de la comunitat creativa lituana.

10 anys de La Cultural

La Cultural ha arribat als 10 ANYS i per celebrar-ho volem que el protagonista d’aquest mes siguis tu!

Del 6 al 23 de maig de 2021, a La Sala Municipal d’Exposicions, se celebra l’exposició de totes les portades que han donat visibilitat a l’agenda alternativa de la ciutat. Un munt de protagonistes d’Igualada i rodalies que han posat cara a La Cultural durant aquests 10 anys.

Un dia menys, un disseny més

El CODGC (Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya) està duent a terme la iniciativa, a la xarxa social Instagram, #desdelestrinxeres “Un dia menys, un disseny més”. Una convocatòria internacional de cartells per la lluita i l’ànim contra la Covid19 i des de l’estudi Amorfa hem volgut aportar el nostre granet de sorra.

disseny=igualada

disseny=igualada va néixer l’any 2011, com una associació de professionals per potenciar i promoure el disseny i la innovació, apostant pel disseny com a element de posicionament diferencial en l’àmbit social i econòmic.

Pit d’Agulla

L’octubre de 2018 va sortir al mercat la col·lecció de joies realitzades en metracrilat. Un complement modern i original creat exclusivament per donar un toc de color a les nostres vides.

Cervesaaaaaaaaaaaa

S’està cuinant una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana a Igualada.

5inBOX

L’empresa 5inBOX ha presentat la seva patent “pocket paper” al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019 que convoca la Generalitat de Catalunya. Amorfa, a part del naming, s’ha encarregat del disseny de la imatge gràfica que està inspirat en el treball d’un il·lustrador el qual admiro.