Blog

En aquest apartat intentaré anar informant de casos que, directa o indirectament, entan relacionats amb Amorfa o amb la meva persona.

La cervesa de l’Anoia

La primera cervesa de l’Anoia elaborada per 8 cervesers de la comarca.

El disseny de l’etiqueta de la Hoppy Lager L’ANOIA és la interacció dels seus ingredients (aigua, malt i llúpol) que es desencadena dins el tanc quan s’elabora.

Un fons blau d’aigua, element representatiu de la comarca, on si banyen el malt de Sant Pere Sallavinera de color torrat i els llúpols. L’estil Hoppy Lager no és una cervesa molt amarga, només té un toc de llúpol representat per 8 punts de color verd (com la seva xapa), el mateix nombre d’elaboradors que la fan possible.

Creatives for Ukraine

Creatives for Ukraine” és una plataforma oberta per a creatius d’arreu del món que es solidaritzen amb el poble d’Ucraïna. La situació a la que ens enfrontem ara no és només una guerra contra un país sobirà, sinó també una guerra d’informació, per la qual cosa convidem a la comunitat creativa mundial a prendre la seva arma més gran, la creativitat, i a mostrar la cara real d’aquesta desastrosa invasió perquè el món la vegi.

Aquesta plataforma és una iniciativa de l’agència de disseny FOLK i amics de la comunitat creativa lituana.

10 anys de La Cultural

La Cultural ha arribat als 10 ANYS i per celebrar-ho volem que el protagonista d’aquest mes siguis tu!

Del 6 al 23 de maig de 2021, a La Sala Municipal d’Exposicions, se celebra l’exposició de totes les portades que han donat visibilitat a l’agenda alternativa de la ciutat. Un munt de protagonistes d’Igualada i rodalies que han posat cara a La Cultural durant aquests 10 anys.

Un dia menys, un disseny més

El CODGC (Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya) està duent a terme la iniciativa, a la xarxa social Instagram, #desdelestrinxeres “Un dia menys, un disseny més”. Una convocatòria internacional de cartells per la lluita i l’ànim contra la Covid19 i des de l’estudi Amorfa hem volgut aportar el nostre granet de sorra.

disseny=igualada

disseny=igualada va néixer l’any 2011, com una associació de professionals per potenciar i promoure el disseny i la innovació, apostant pel disseny com a element de posicionament diferencial en l’àmbit social i econòmic.

Pit d’Agulla

L’octubre de 2018 va sortir al mercat la col·lecció de joies realitzades en metracrilat. Un complement modern i original creat exclusivament per donar un toc de color a les nostres vides.

Cervesaaaaaaaaaaaa

S’està cuinant una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana a Igualada.

5inBOX

L’empresa 5inBOX ha presentat la seva patent “pocket paper” al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019 que convoca la Generalitat de Catalunya. Amorfa, a part del naming, s’ha encarregat del disseny de la imatge gràfica que està inspirat en el treball d’un il·lustrador el qual admiro.